Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Μετακινούμαι & Αθλούμαι με Ασφάλεια, στην Κω

H My GRand Road (AMKE) σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ και με την υποστήριξη του Τμήματος Τροχαιας Κω συμμετέχουν ενεργά στην ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας 2023 , υλοποιώντας δράσεις και εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα την 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2023 έχει προγραμματιστεί τις πρωινές ώρες

ενημερωτική δράση στο δημοτικό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Κω όπου θα επισκεφθούν μαθητες Α/μιας εκπαίδευσης καθώς θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης της Κω τις απογευματινές ώρες την Πέμπτη 21/9/23.

Η θεματική της φετινής μας συμμετοχής συνδυάζεται τόσο με την εξοικονόμηση ενέργειας όσο και με την χρήση εναλλακτικών οχημάτων που συνδυάζονται με το κεντρικό θέμα αλλά επίσης θα ενημερώσουμε για σωστή μετακίνηση είτε ως οδηγός είτε ως πεζός με ασφάλεια.

Η χρήση ποδηλάτου και η βάδιση αποτελούν ως φιλικό τρόπο μετακίνησης ως προς το περιβάλλον. Ο σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε τους κατοίκους της Κω μέσα από τις δράσεις αλλά επιθυμούμε να στοχεύουμε στην μεταλαμπάδευση προτάσεων για λιγότερη χρήση μηχανοκίνητων οχημάτων με αντικατάσταση ή συνδυασμό με φιλικό στο περιβάλλον .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου