Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Η My Grand Road στο 1ο Formula Student Festival που θα γίνει στις 30/9 & 1/10 - 2023


Με μεγάλη χαρά η My Grand Road αποδέχτηκε την πρόκληση του Στέλιου Βαφείδη ώστε να συμμετέχουμε στο 1ο Formula Student Festival που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο. Ο Στέλιος Βαφείδης σε συνέχεια της περσινής ημερίδας που διοργάνωσε στον Υπουργείο Παιδείας μαζί με το περιοδικό CAR AND DRIVER και τον Γιάννη Κουλουρίδη , φέτος το διοργανώνουν στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο μετά την αμέριστη υποστήριξη του προέδρου Αλέξη Αλεξόπουλου.

Μετά από συνάντηση που έγινε με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου τον κ. Αλέξιο Αλεξόπουλο η My Grand Road θα υλοποιήσει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου παράλληλο εργαστήριο και θα ενημερώσει τους αθλητές του Πανελληνίου Γ.Σ. στο θέμα της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων με τίτλο ‘’ ‘’Προπόνηση στην μετακίνηση- Ιωάννης Φωκιανός‘’ .

Συγκεκριμένα οι αθλητές του Πανελληνίου αντί για προπόνηση του αθλήματός τους θα προσκλησθούν σε διαμορφωμένο χώρο του ΓΣ, έτσι ώστε να ενημερωθούν για την σωστή και ασφαλή μετακίνηση είτε ως οδηγοί είτε ως πεζοί .


Ευχαριστούμε τον φίλο Στέλιο Βαφείδη , τον πρόεδρο του Πανελληνίου ΓΣ κ. Αλέξιο Αλεξόπουλο και τον Γιάννη Κουλουρίδη του περιοδικού CAR AND DRIVER ,που είναι το πρώτο περιοδικό αυτοκινήτων κυκλοφορίας στον κόσμο, για την πρόσκληση ώστε να συμμετέχουμε στο 1ο Formula Student Festival. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου