Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Τελευταία εβδομάδα πριν κλείσουν τα σχολεία η #My_Grand_Road υλοποίησε εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια.

 Στο Νηπιαγωγείο στα Φίχτια Άργους


Επισκεφθήκαμε το νηπιαγωγείο και μαζί με την νηπιαγωγό την κυρία Αναστασία ενημερώσαμε τους μαθητές για τη σωστή χρήση του ποδηλατικού κράνους ασφαλείας 🚵‍♀️, τη χρήση της ζώνης ασφαλείας 🚦 και του παιδικού καθίσματος αλλά και " μάθανε" όλες τις πινακίδες σήμανσης 🚧🚧.
Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων όπου μαζί με στελέχη της Τροχαίας Ναυπλίου τους ενημερώσαμε για τους κινδύνους κατά την μετακίνηση σε αστική περιοχή καθώς επίσης για την σωστή οδηγική συμπεριφορά. Οι μαθητές οδήγησαν ποδήλατο στο πάρκο

χρησιμοποιώντας όλοι ποδηλατικό προστατευτικό κράνος σύμφωνα με τα σήματα των Αστυνομικών της Τροχαίας και τις πινακίδες σήμανσης .
Ευχαριστούμε για την παρουσία του στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής τον Ταξίαρχο Ευάγγελο Πιπέρη ( Bagelis Piperis ) Διευθυντή της

Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.
Σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου επισκεφθήκαμε το γυμνάσιο και υλοποιήσαμε διαδραστική ομιλία στους μαθητές. Συγκεκριμένα οι μαθητές ενημερώθηκαν για τα ηλεκτρικά πατίνια/ ποδήλατα καθώς και για την ασφαλή μετακίνηση με όχημα. Η ηλικία αυτή των παιδιών απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή διότι επιθυμούν να οδηγήσουν μηχανοκίνητο όχημα ενώ δεν έχουν ακόμη το νόμιμο δικαίωμα αρχικά αλλά και την κατάλληλη εκπαίδευση.

Η My Grand Road μέσω της #Συμμαχίας_Φορέων συνεχίζει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.





My Grand Road team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου