Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Η MY GRAND ROAD και η Τροχαία Σαλαμίνας στα εκπαιδευτήρια Ηλιάδη Σαλαμίνας


Μέλη της  My Grand Road , μετά από πρόσκληση των εκπαιδευτηρίων Ηλιάδη Σαλαμίνας , επισκεφτήκαμε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023  την σχολική μονάδα και υλοποιήσαμε το πρόγραμμα  με τίτλο << Μετακινούμε στην Σαλαμίνα με Ασφάλεια'' .

            Συγκεκριμένα από κοινού με τον Διοικητή του  Γ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά  τον Αστυνόμο Γεώργιο Ζαχαράκη  συζητήσαμε με τους μαθητές, ανά ηλικιακή ομάδα, στο θέμα της πρόληψης των οδικών τροχαίων ατυχημάτων καθώς και για την ασφαλή μετακίνηση.

                Οι μαθητές κατανόησαν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας έτσι ώστε η μετακίνησή τους είτε ως πεζοί, είτε ως οδηγοί, αλλά είτε και ως επιβάτες να είναι ασφαλής τόσο για τους ίδιους, αλλά και για τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου. Επίσης οι μαθητές συζήτησαν με τα στελέχη της Τροχαίας για το έργο τους καθώς και ορισμένοι μαθητές επιβιβάστηκαν σε περιπολικό όχημα προκειμένου να βιώσουν το λειτούργημα του Αστυνομικού της Τροχαίας.  

                Ευχαριστούμε τα εκπαιδευτήρια Ηλιάδη Σαλαμίνας για μια ακόμη πρόσκλησή τους στον φορέα μας ,καθώς και  ανανεώσαμε για την άνοιξη την επόμενη επίσκεψή μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον δραστήριο διοικητής της Τροχαίας Σαλαμίνας τον Αστυνόμο κ. Γιώργο Ζαχαράκη που είναι πάντα δίπλα   σε δράσεις που υλοποιούμε στο νησί της Σαλαμίνας καθώς δηλώνει πάντα παρών για  κάθε δράση σε σχέση με παιδιά.

 

Η Οδική Ασφάλεια σώζει ζωές  .

Η οδική Ασφάλεια είναι πολιτισμός 

 

Με εκτίμηση 

 My Grand Road 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου