Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

My Grand Road : Οδηγώ με ασφάλεια στην Νέα Πέραμο.


Την Κυριακή 19/6/2022 η My Grand Road σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου συνδιοργάνωσε ενημερωτική και διαδραστική εκδήλωση στο Λιμάνι της Νέας Περάμου με στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών στο θέμα της πρόληψης των οδικών τροχαίων ατυχημάτων.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου ο Γιάννης Σεβαστής μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. η κα Μαλβίνα Φραγκούλη και η κα Βασιλική Γκόγκου και τα μέλη του οργανισμού μας προετοίμασαν και διοργάνωσαν την εκδήλωση υπό τον τίτλο ‘’ Κυκλοφορώ με Ασφάλεια στην Νέα Πέραμο ΄΄ .  


Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε θεματικό περίπτερο ενημέρωσης των επισκεπτών (παιδιών και γονέων ) προκειμένου να κατανοήσουν τους κανόνες αναγνώρισης των πινακίδων σήμανσης , στη συνέχεια τα παιδιά χρωμάτιζαν και ζωγράφιζαν σχετικές δραστηριότητες όπως πινακίδες αλλά και ελεύθερη ζωγραφική. Τα παιδιά συνέχισαν με Οδήγηση ποδηλάτου ή πατινιού φορώντας κράνος ασφαλείας στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

Στο χώρο του λιμανιού είχε σταθμεύσει και το αγωνιστικό του αυτοκίνητο ο κ. Θανάσης Κοράκης προκειμένου όλοι οι επισκέπτες να διαπιστώσουν τις διαφορές ενός ράλυ από το συμβατικό οικογενειακό μας επιβατηγό όχημα.


Μικροί και μεγάλοι παρέλαβαν Βεβαίωση Συμμετοχής στην θεματική εκδήλωση .

Πάνω από 65 παιδιά συμμετείχαν στην ενεργά στην εκδήλωσή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής ο κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο αντιδήμαρχος Νέας Περάμου κ.Σταύρος Φωτίου , ο πρόεδρος του Ηρόδωρου και πρόεδρος Σχολικών επιτροπών του Δήμου Μεγαρέων ο κ. Σπύρος Τσιούνης , ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Όμορφες Πόλεις ο κ. Άγγελος Μακρυγιάννης και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γκίνης .


Οι δράσεις στην Νέα Πέραμο με θέμα την Ασφαλή Μετακίνηση θα συνεχιστούν από Σεπτέμβριο σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Δημοτικής Κοινότητας.




Με εκτίμηση

My Grand Road team 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου