Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

My Grand Road : Ασφαλής Μετακίνηση στα Παιδιά των Κατασκηνώσεων της ΕΛ.ΑΣ.

   


 Ο Οργανισμός μας για μια ακόμη κατασκηνωτική περίοδο συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα Αττικής. Σε κάθε περίοδο ο εθελοντής μας Σωτήρης Γιαννόπουλος και η Ιωάννα Παπαγεωργίου επισκέπτονται την κατασκήνωση και ενημερώνουν τα παιδιά στο θέμα της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής αγωγής. 

    Συγκεκριμένα τα παιδιά   κατανόησαν  τον τρόπο αναγνώρισης των


πινακίδων σήμανσης (κάθετης σήμανσης) καθώς επίσης και τους λόγους που είναι απαραίτητη τόσο η ζώνη όσο και το κράνος ασφαλείας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την  χρήση από τους ομαδάρχες της ειδικής μάσκας προσομοίωσης χρήσης αλκοόλης. Οι ομαδάρχες διαπίστωσαν μετά  την χρήση

της μάσκας αλκοόλης ότι είναι απαγορευτική η μετακίνηση κάποιου που έχει καταναλώσει αλκοόλ είτε για την δική τους σωματική ακεραιότητα είτε για άλλους  χρήστες της οδού.

    Η My Grand Road υποστηρίζει το έργο των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας , το οποίο δεν περιλαμβάνει μόνο ψυχαγωγία, αλλά και εκπαιδευτικές δραστηριότητες προκειμένου τα παιδιά μετά το πέρας της κατασκηνωτικής περιόδου να έχουν εφοδιαστεί και με ευρύτερες γνώσεις και εμπειρίες, διευρύνοντας του ορίζοντές τους. 

    


Πρωτεργάτες σ’ αυτό το έργο είναι η Διευθύντρια της Κατασκήνωσης, η Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνα Κολιώνη και οι συνεργάτες της. Η κυρία Κολιώνη και οι συνεργάτες της αντιμετωπίζουν με πλήρη υπευθυνότητα την διαμονή των παιδιών  στην κατασκήνωση, μεριμνώντας παράλληλα για την ασφάλεια των παιδιών μας.

 

Με εκτίμηση

My Grand Road   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου